Ansatte

Andre ansatte

Bodil Vetti

Stilling: Assistent

Karoline Søyland

Stilling: Pedagogisk leder

Karoline begynte i Bamsebu i juni 2018. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk. Karoline er alltid smilende. De små eeelsker henne, og du bare ser at hun eeelsker dem også. Hun er veldig tilstede for de små, sitter mye på gulvet og lytter til alt de pludrer om. Hun er et herlig tilskudd til Bamsebu familien. Karoline er for tiden i permisjon.

Cathrine Hermann

Stilling: Fagarbeider

Cathrine har vært i Bamsebu siden februar 2018. Hun er utdannet barnevernspedagog, og vi er så glad for at hun er her hos oss! Hun er faglig sterk, empatisk, lun og alltid smilende. Barn og voksne elsker hennes lune humor. Hun er for tiden i foreldrepermisjon, og tar også en master innen barn og psykisk helse.

Hakkebakkeskogen

Bente Solbjørg

Stilling: Barnehagelærer

Bente er den som har vært vært lengst i barnehagen, over 25 år! Hun har stort sett jobbet som førskolelærer på ulike avdelinger. Bente er tryggheten selv. Barna elsker henne og vi voksne rundt henne bare merker at ting blir gjort rundt oss i det stille. Bente er rolig, men tydelig. Hun er en dyktig pedagog og et herlig menneske.

Iselin Heske Stenseth

Stilling: Pedagogisk leder
hakkebakke@bamsebu.no

Iselin har vært i Bamsebu siden 2008. Hun begynte som assistent, tok utdannelse som barnehagelærer, og har nå jobbet som pedagogisk leder i 2 år på stor avdeling. Iselin er herlig- elsket av både barn, foreldre og kollegaer. Beskrives som en fantastisk leder og en som virkelig ser barna. Hun er trygg og omsorgsfull. Iselin er for tiden i foreldrepermisjon, men er tilbake igjen i månedsskifte september/oktober.

Kristin Ness

Stilling: Assistent

Kristin har jobbet i Bamsebu barnehage siden 1998. Kristin har tyngde og verdifull erfaring som barnehagen drar veldig nytte av. Hun er trygg, god og tydelig. Hun er kjærlig og ærlig. Finner du småstein i skoen, kan det være Kristin som er på ferde. Hun går ikke av veien for en god spøk...

Hundremeterskogen

Maria Kirallia

Stilling: Assistent

Maria begynte i Bamsebu i august 2018. Hun har tidligere jobbet i barnehager i Hellas, og har jobbet i Smietunet barnehage her i Stavanger. Maria har definitivt satt sitt preg på barnehagen med sitt varme vesen og sine flotte kunstverk. Maria er veldig tilstede, ekte og kreativ. Hun har utdannelse innen kunst og håndverk fra hjemlandet.

Mari Hjelm

Stilling: Pedagogisk leder

Mari er et kjent og kjært ansikt her i Bamsebu. I 2014 var hun i et 1års vikariat før hun fortsatte som ringevikar mens hun studerte for å bli barnehagelærer. Hun er ferdig utdannet nå i 2019, og vi er veldig glade for at hun går inn i rollen som fagansvarlig på Hundremeterskogen. Mari er sjarmerende og glad, hun utstråler trygghet og omsorg noe som gjør at hun fort blir alle barnas favoritt!

Linda Lindtner

Stilling: Assistent

Linda har vært i Bamsebu siden 1997. Hun har flyttet mye rundt mellom avdelinger, men har de siste årene vært på Hundremeterskogen. Linda er smilende, omsorgsfull og glad. Hun er elsket av både barn, foreldre og kollegaer. Hun er stabil og trygg og har alltid et fang eller en armkrok til barna.

Hanne Helen Holter

Stilling: Assistent

Hanne har vært i Bamsebu siden juni 2016, men har jobbet i barnehage tidligere også. Her i Bamsebu er hun på liten avdeling. Hanne er vår "handywoman". Hun kan mekke og skru og er ikke redd for å få skitt under neglene. Hun er også veldig ryddig og strukturert og ser barnehagen som en helhet. Hanne er trygg og leken med barna og tar ekstra godt vare på dem som kanskje trenger det mest. For tiden fungerer hun i en stilling som assistent men med utvidet administrasjons- og faglig ansvar på avdeling Hundremeterskogen.

Kardemommeby

Ann Chatrin Nilsen

Stilling: Pedagogisk leder
404 74 739
stini@bamsebu.no

Ann Chatrin, eller Stini for oss som kjenner henne godt, er daglig leders meget kompetente høyre hånd. I tillegg til rollen som pedagog på avdelingen Kardemommeby (50%), og stedfortreder for styrer har hun en 50% stilling som Fagansvarlig pedagog. Stini er barnehagens mest praktisk anlagte og hun er barnehagens moroklump.

Hanne Strand

Stilling: Pedagogisk leder

Hanne er det nyeste tilskuddet i Bamsebufamilien. Hun startet som pedagogisk leder på Kardemommeby i august, og er en dame med masse energi, store smil og smittende humør! Hun er faglig dyktig og bringer med seg spennende pedagogiske element til Bamsebu. Vi er så glade for at vi har fått henne med på laget, og gleder oss til årene som kommer!

Lone Suarez

Stilling: Pedagogisk leder

Lone har vært ansatt i barnehagen siden 2009. Hun har stort sett jobbet på liten avdeling, men er nå på stor avdeling- Kardemommeby. Lone er en fargerik og herlig kollega. Hun er faglig sterk og virkelig en ressurs inn i pedagog gruppa. Hun er fokusert på barna, hun er omsorgsfull og trygg. Lone tar for tiden terapi utdannelse på EQ Institute og brenner for relasjonskompetanse.

Aisa Castillo

Stilling: Assistent

Aisa har jobbet som assistent i Bamsebu siden 2012. Aisa er den morsomme, gode, snille og LEKNE i barnehagen. Hun er alle barnas bestevenn. Hun er også en kreativ sjel som gjør mye kjekt for og med barna. For ikke å snakke om den gode maten hun lager... Nam nam.

Martine Hallem Akerholdt

Stilling: Ressurspedagog

Martine ikke ansatt i barnehagen, men vi er så heldige å få låne henne fra Ressurssenteret barnehageåret 2019 / 2020. Hun er Hedmarking- eller som barna sier: "fra et annet land". Martine er smilende og glad og et herlig tilskudd til Bamsebu familien. Hun er faglig sterk og en god sparringspartner og veileder.

Kjøkkenet

Margrethe Lyse

Stilling: Kjøkkenassistent

Margrethe har vært i Bamsebu barnehage siden 1995. Hun begynte å jobbe på Lønneberget, men gikk etterhvert over til å jobbe 50% på kjøkkenet. Margrethe lager den beste laksen, definitivt barnas favoritt. Hun er alltid hjelpsom, og trør til på avdeling dersom vi har behov for folk ved sykdom eller lignende.

Kontoret

Cecilie Korsvold

Stilling: Daglig leder
941 66 181
post@bamsebu.no

Cecilie er vår kompetente, engasjerte og omtenksomme styrer. Da hun startet i Bamsebu i april 2018 tok hun med seg en lang og bred erfaring fra ulike sektorer, både innen ledelse og HR. Hun gjør sitt ytterste for at både barn, foreldre og ansatte skal ha det bra og at alle trives her i Bamsebu. Hos Cecilie er alle spørsmål, bekymringer, ris og ros hjertelig velkommen og hun vil gjøre sitt beste for å få besvart det du måtte lure på.

Lønneberget

Camilla Håvarstein

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla har vært i Bamsebu siden 2011. Camilla er smilende og trygg, hun er solid faglig og er definitivt en ressurs for barnehagen. Hun brenner for barnehagen og faget. Hun er ærlig, ser barnehagen som en helhet og inspirerer dem rundt seg (både barn og voksne) med sitt engasjement og gode humør.

Agnes Steinarsdottir

Stilling: Fagleder
agnes@bamsebu.no

Agnes har jobbet som pedagogisk leder på Kardemommeby siden 2013. Høsten 2019 går hun over på liten avdeling som fagansvarlig pedagog. Agnes er barnehagens apple / IT - geni og en av de mest strukturerte på huset. Hos Agnes blir ting skikkelig gjort! Ellers er hun trygg, god og omsorgsfull.

Nina Lindanger

Stilling: Assistent
ninalindanger@live.no

Nina har vært ansatt i Bamsebu siden 2011. For en herlig energi! Både barn og voksne tiltrekkes av hennes rolige og vennlige vesen. Barna elsker fanget hennes- ingen tvil om at hun er barnas favoritt. Nina er verneombud i barnehagen.

Maren Pedersen

Stilling: Assistent

Maren har vært ansatt i Bamsebu barnehage siden 2014. Maren er sprudlende og engasjert! Hun er også en av barnehagens bakermestere. Nam nam. Maren møter alle med et smil- både barn, kollegaer og foreldre. Hun er trygg og erfaren- Maren har kontroll!