Hakkebakkeskogen

Hakkebakkeskogen, eller Hakkebakke for mange av oss, er en avdeling med herlige barn i alderen 3-6 år.

Når du kommer inn på Hakkebakkeskogen kjenner du den gode, lune og trygge atmosfæren. Barna er veldig glade i gode fortellinger, formingsaktiviteter, kontruksjonslek og regellek. De elsker å være aktive ute, både på tur og på barnehagens område, men liker også godt å roe helt ned med rolig musikk eller lydbok i ettermiddagshvilen. De har en høyttaler som de drasser rundt på så det blir mye musikk, dans og sang i løpet av en barnehageuke.

De voksne har en felles plattform når det gjelder syn på voksenrollen. Det er viktig med mye humor og glede i hverdagen så vi tøyser og tuller mye. Vi er tøysete når det passer seg og seriøse når vi må være det. De voksne er opptatt av å se alle barna, lytte til dem- vi vil være et støttende stillas i enkeltbarnets ufordringer. Trygghet, omsorg og danning er viktig. Vi investerer mye i samarbeid med foreldrene. En god bro mellom barnehage og hjem skaper trygge barn.