Ansatte

Andre ansatte

Bodil Vetti

Stilling: Assistent

Iselin Heske Stenseth

Stilling: Pedagogisk leder
iselin@bamsebu.no

Iselin har vært i Bamsebu siden 2008. Hun begynte som assistent, tok utdannelse som barnehagelærer, og har nå jobbet som pedagogisk leder i flere år på stor avdeling. Iselin er herlig- elsket av både barn, foreldre og kollegaer. Beskrives som en fantastisk leder og en som virkelig ser barna. Hun er trygg og omsorgsfull. Iselin er i permisjon barnehageåret 2021 / 2022.

Lone Suarez

Stilling: Pedagogisk leder

Lone har vært ansatt i barnehagen siden 2009. Hun har stort sett jobbet på liten avdeling. Lone er en fargerik og herlig kollega. Hun er faglig sterk og virkelig en ressurs inn i pedagog gruppa. Hun er fokusert på barna, hun er omsorgsfull og trygg. Lone tar for tiden terapi utdannelse på EQ Institute og brenner for relasjonskompetanse.

Hakkebakkeskogen

Hanne Helen Holter

Stilling: Assistent

Hanne har vært i Bamsebu siden juni 2016, men har jobbet i barnehage tidligere også. Hanne er vår "handywoman". Hun kan mekke og skru og er ikke redd for å få skitt under neglene. Hun er også veldig ryddig og strukturert og ser barnehagen som en helhet. Hanne er trygg og leken med barna og tar ekstra godt vare på dem som kanskje trenger det aller mest. For tiden er hun konstituert ped leder på Hakkebakkeskogen.

Karoline Søyland

Stilling: Pedagogisk leder

Karoline begynte i Bamsebu i juni 2018. Hun er utdannet førskolelærer med fordypning innen småbarnspedagogikk. Karoline er alltid smilende. De små eeelsker henne, og du bare ser at hun eeelsker dem også. Hun er et smilende og vinnende vesen! Karoline er pedagogisk leder inne på Hakkebakkeskogen.

Kristin Ness

Stilling: Assistent

Kristin har jobbet i Bamsebu barnehage siden 1998. Kristin har tyngde og verdifull erfaring som barnehagen drar veldig nytte av. Hun er trygg, god og tydelig. Hun er kjærlig og ærlig. Finner du småstein i skoen, kan det være Kristin som er på ferde. Hun går ikke av veien for en god spøk...

Maria Kirallia

Stilling: Assistent

Maria begynte i Bamsebu i august 2018. Hun har tidligere jobbet i barnehager i Hellas, og har jobbet i Smietunet barnehage her i Stavanger. Maria har definitivt satt sitt preg på barnehagen med sitt varme vesen og sine flotte kunstverk. Maria er veldig tilstede, ekte og kreativ. Hun har utdannelse innen kunst og håndverk fra hjemlandet.

Hundremeterskogen

Agnes Steinarsdottir

Stilling: Fagleder
agnes@bamsebu.no

Agnes har jobbet som pedagogisk leder på Kardemommeby siden 2013. Høsten 2019 gikk hun over på liten avdeling som fagansvarlig pedagog. Agnes er barnehagens apple / IT - geni og en av de mest strukturerte på huset. Hos Agnes blir ting skikkelig gjort! Ellers er hun trygg, god og omsorgsfull.

Guro Helmikstøl

Stilling: Pedagogisk leder

Guro ble Bamsebuer august 2020. Vi er veldig glade for at hun valgte å begynne hos oss! Guro har nylig fullført bachelor som barnehagelærer, men har jobbet som konstituert pedagogisk leder i en barnehage på Tasta i flere år. Guro er dyktig, tydelig, omsorgsfull og engasjert. Vi gleder oss mye til å bli bedre kjent med henne- både store og små!

Ingebjørg Mosdøl

Stilling: Vikar

Ingebjørg er en kjent og kjær vikar på huset. Hun har vært mest på Hundremeter og Lønneberget. Barna elsker å leke med henne, hun er bare så snill og god!

Maren Pedersen

Stilling: Assistent

Maren har vært ansatt i Bamsebu barnehage siden 2014. Maren er sprudlende og engasjert! Hun er også en av barnehagens bakermestere. Nam nam. Maren møter alle med et smil- både barn, kollegaer og foreldre. Hun er trygg og erfaren- Maren har kontroll!

Linda Lindtner

Stilling: Assistent

Linda har vært i Bamsebu siden 1997. Hun har flyttet mye rundt mellom avdelinger, men har de siste årene vært på Hundremeterskogen. Linda er smilende, omsorgsfull og glad. Hun er elsket av både barn, foreldre og kollegaer. Hun er stabil og trygg og har alltid et fang eller en armkrok til barna.

Kardemommeby

Ann Chatrin Nilsen

Stilling: Fagleder
404 74 739
stini@bamsebu.no

Ann Chatrin, eller Stini for oss som kjenner henne godt, er daglig leders meget kompetente høyre hånd. Stini er den beste poteten i verden- en riktig søtpotet! Akkurat nå er det Kardemommeby som har gleden av å ha Stini på avdelingen. Stini er barnehagens mest praktisk anlagte og hun er barnehagens moroklump.

Hanne Strand

Stilling: Pedagogisk leder

Hanne begynte i Bamsebu høsten 2019, og er pedagogisk leder på Kardemommeby! Hanne er en dame med masse energi, store smil og smittende humør! Hun er faglig dyktig og bringer med seg spennende pedagogiske element til Bamsebu. Vi er så glade for at vi har fått henne med på laget, og gleder oss til årene som kommer!

Aisa Castillo

Stilling: Assistent

Aisa har jobbet som assistent i Bamsebu siden 2012. Aisa er den morsomme, gode, snille og LEKNE i barnehagen. Hun er alle barnas bestevenn. Hun er også en kreativ sjel som gjør mye kjekt for og med barna. For ikke å snakke om den gode maten hun lager... Nam nam.

Kjøkkenet

Margrethe Lyse

Stilling: Kjøkkenassistent

Margrethe har vært i Bamsebu barnehage siden 1995. Hun begynte å jobbe på Lønneberget, men gikk etterhvert over til å jobbe 50% på kjøkkenet. Margrethe lager den beste laksen, definitivt barnas favoritt. Hun er alltid hjelpsom, og trør til på avdeling dersom vi har behov for folk ved sykdom eller lignende.

Kontoret

Cecilie Korsvold

Stilling: Daglig leder
941 66 181
post@bamsebu.no

Cecilie er vår kompetente, engasjerte og omtenksomme styrer. Da hun startet i Bamsebu i april 2018 tok hun med seg en lang og bred erfaring fra ulike sektorer, både innen ledelse og HR. Hun gjør sitt ytterste for at både barn, foreldre og ansatte skal ha det bra og at alle trives her i Bamsebu. Hos Cecilie er alle spørsmål, bekymringer, ris og ros hjertelig velkommen og hun vil gjøre sitt beste for å få besvart det du måtte lure på. Vi er så heldige som har Cecilie i vår barnehage :)

Lønneberget

Bente Solbjørg

Stilling: Barnehagelærer

Bente er den som har vært vært lengst i barnehagen, over 25 år! Hun har stort sett jobbet som førskolelærer på ulike avdelinger. Bente er tryggheten selv. Barna elsker henne og vi voksne rundt henne bare merker at ting blir gjort rundt oss i det stille. Bente er rolig, men tydelig. Hun er en dyktig pedagog og et herlig menneske.

Camilla Håvarstein

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla har vært i Bamsebu siden 2011. Camilla er smilende og trygg, hun er solid faglig og er definitivt en ressurs for barnehagen. Hun brenner for barnehagen og faget. Hun er ærlig, ser barnehagen som en helhet og inspirerer dem rundt seg (både barn og voksne) med sitt engasjement og gode humør.

Ingebjørg Mosdøl

Stilling: Vikar

Ingebjørg er en kjent og kjær vikar på huset. Hun har vært mest på Hundremeter og Lønneberget. Barna elsker å leke med henne, hun er bare så snill og god!

Tina Hidle

Stilling: Fagleder

Tina ble Bamsebuer i august 2020. Hun fullførte sin Master i spesialpedagogikk juni 2020 og valgte, heldigvis for oss, en stilling som fagansvarlig på avdeling Lønneberget fra august samme år. Tina er kunnskapsrik, behagelig, engasjert og omsorgsfull. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne, både store og små.

Zoi Charmantzi

Stilling: Assistent

Zoi er assistent på Lønneberget. Ei rolig, kreativ, engasjert og omsorgsfull dame som vi er veldig glade for å ha med på Bamsebu laget! Uansett hvilke oppgaver hun får blir de gjort raskt, effektiv og skikkelig. Hun er til å stole på og det merker både barn og voksne.

Nina Lindanger

Stilling: Assistent
ninalindanger@live.no

Nina har vært ansatt i Bamsebu siden 2011. For en herlig energi! Både barn og voksne tiltrekkes av hennes rolige og vennlige vesen. Barna elsker fanget hennes- ingen tvil om at hun er barnas favoritt. Nina er verneombud i barnehagen.